Terwijl de F-jeugd op woensdag 1 december hun cadeautjes bij Sinterklaas kon ophalen, moesten de E-pupillen er zaterdagmiddag nog volop voor strijden. In een onderling mixtoernooi werd er in competitieverband op kleine veldjes gevoetbald.
Het gure weer hinderde geen van de voetballers. Het leek erop dat alleen de ouders en andere familieleden daar last van hadden. Maar gelukkig was er voor hen, evenals voor de wedstrijdbegeleiders, tussentijds koffie op het veld. Na meer dan een uur intensief voetballen kon worden vastgesteld welk team als sterkste uit de competitie kwam. Na een warme douche was er in de kantine voor een ieder patat en limonade en kon worden overgegaan tot de prijsuitreiking.
De goedheiligman had voor alle E-pupillen een cadeautje achtergelaten waarbij hij er wel voor had gezorgd dat het grootste cadeau voor de nummer één was en het kleinste cadeautje voor de nummer laatst. De onderlinge verschillen waren klein en alle teams hadden hun punten gehaald. Toch was het team van Ajax, in tegenstelling tot de realiteit van de Holland Casino Competitie, het sterkst. Zij verloren slechts één wedstrijd van aartsrivaal Feyenoord. De jongens van Ajax, bestaande uit Mark Lakerveld, Wouter Edelijn, Ammer Dragstra, Faysal Baki en Huub van Kampen, konden in de kantine hun eerste prijs in ontvangst nemen. Uiteindelijk werd PSV tweede en AZ ’67 derde waarbij bij de laatste twee het doelsaldo het verschil moest maken.
Nadat een ieder ook nog een zak met pepernoten in ontvangst had genomen en huiswaarts ging, kon men terugkijken op een sportieve en gezellige middag.