Na de warming up en de peptalk van Erik en Koen  begonnen onze jongens met het nodige zelfvertrouwen aan de wedstrijd [ vorige week 10-0 gewonnen!!] . En een wedstrijd tegen FC Meppel of Alcides maakt altijd iets extra’s los. Zo ook vandaag! Nu worden de jongens van de ” mannen ” gescheiden.Bart,  onze robuuste verdediger had ditmaal van taak gewisseld met de vorige week subliem keepende Bjorn. Verder bleef het elftal onveranderd m.u.v. Mika die er vandaag helaas niet bij kon zijn.Dit was wel een wat sterkere tegenstander en de 1-0 lag er al snel in. MSC schrok niet en via Yousseff maakte ze al weer snel gelijk 1-1.
Vanaf dit moment begint het ” jongensboek ” van Jeroen.
Zoals het in een goed boek hoort kwam MSC weer achter[ 2-1]. Langs de kant gingen enkele ouders  voorzichtig hopen op een gelijkspel tegen deze sterke mannen van FC Meppel. Maar daar was Jeroen.Een droge schuiver in de hoek 2-2 Prachtig combinatie voetbal via de flanken met Max en Mart.
Bjorn, Boris en Daan lieppen zich de longen uit hun lijf maar geen bal lieten ze verloren gaan.Thomas en Yousseff verstuurden de een na de andere prachtige pass. Toch ging de 3-2 er weer in. En nu kwam het aan op doorzetten en karakter!
De koppen gingen weer omhoog en  de borst vooruit . De mannen geloofden  er nog in. Een potje onvervalst sambavoetbal werd er gespeeld en en via diverse combinaties over het hele veld [ 1 keer raken] was het aan Jeroen om de 3-3 er in te schieten. Nog een paar minuten. En jawel , onze Jeroen, scoort met een hakje de winnende goal. 3-4.
Een onvervalste hattrick! En bovenal een absolute teamprestatie! Die goals hebben jullie allemaal verdiend!!
Jullie waren danwel iets kleiner van stuk maar vandaag waren jullie allemaal ” echte mannen” . Dit was Genieten met een hoofdletter G.
 
Erik Rous