Bij Prima Life haal je het beste uit je lichaam met de kwalitatieve fysiotherapie en trainingen. En dat is belangrijk want een lichaam bepaalt hoe iemand in het leven staat. Een gezond en vitaal lichaam draagt daadwerkelijk bij aan een gelukkig leven, of je nou een topsporter bent of een 50+’er. Prima Life wil het beste uit een lichaam halen en dus het beste uit een leven door middel van fysiotherapie, training en voeding. In samenwerking met Cassandra Werkman en Kumaran Pillay, de medici bij MSC, wordt een traject opgestart waarvan alle leden profiteren.
 
Prima Life is sinds vorig zomer gevestigd in het nieuwe Spectrum Medisch Centrum aan de Schoolstraat 4 in Meppel. Meerdere medisch gerelateerde disciplines zijn daar onder één dak te vinden. Groot voordeel daarvan is dat de lijnen kort zijn en specifieke kennis altijd in de buurt. Uitwisselen van expertise, behandelingen bij (ernstige) blessures, voorkomen van blessures, fitheidschecks. Prima Life beschikt over de modernste apparatuur om blessureleed te voorkomen en te verhelpen.
 
De samenwerking krijgt de komende maanden verder vorm. In ieder geval houdt Prima Life na de zomerstop elke week in het clubhuis een ‘spreekuur’ voor alle leden.