Vincent Loolofs is in de winterstop overgekomen van MSC F2. Verder is de formatie onveranderd gebleven. De voorgaande wedstrijd liep ietwat uit zodat de scheidsrechter rond de klok van 10.30 uur uiteindelijk het startsein gaf. Beide partijen stelden 7 spelers op en beschikten elk over twee wisselspelers.
MSC begon met Jarno in de goal, Koen, Niek en Gerson vormden de achterhoede , Jesse en Yves speelden op het middenveld en Michael had de spitspositie. Marc en Vincent zouden na vijf minuten worden ingebracht. De eerste minuten ging de wedstrijd min of meer gelijk op alhoewel MSC qua kansen de overhand had. De jongens van MSC liepen gedurende de wedstrijd goed vrij en konden elkaar zodoende prima vinden. Jesse opende na circa tien minuten de score, gevolgd door Marc – die de tweede en derde goal voor zijn rekening nam – en Michael. Oldemarkt had in de eerste helft een goede kans om de ruststand op 4 – 1 te brengen maar verzuimde de bal in het MSC doel te schieten, zodat de ruststand in het voordeel van MSC werd bepaald op 4 – 0. Na een korte pauze blies de scheidsrechter af voor de tweede helft. Michael wilde in het strafschopgebied uithalen voor een schot op goal, maar een tegenspeler verhinderde dit door hem te haken. De scheidsrechter – die overigens een prima wedstrijd vloot – bestrafte deze overtreding met een penalty in het voordeel van MSC. Onze keeper Jarno kwam aangesneld; het was aan hem om te proberen de penalty te verzilveren. Jarno maakte geen fout en de bal verdween links van zijn collega-keeper in de touwen. Yves zorgde daarna voor de 6 – 0 en Michael voor de 7 – 0. Hoewel het verzet bij Oldemarkt gebroken leek te zijn kwam zij af en toe toch nog gevaarlijk voor het MSC doel. Door onachtzaamheid in de MSC defensie werd de bal door Oldemarkt met een hard schot ingeschoten en de stand kwam hiermee op 7 -1. MSC was het scoren nog niet moe en nu was het de van achteruit opgekomen Gerson die met een attente punter de bal achter de keeper van Oldemarkt liet verdwijnen. Yves maakte vervolgens zijn tweede treffer van de middag en Koen – de laatste minuten spelend in de spitspositie – bracht de stand via een keurig ingeschoten bal op 10 – 1. Vincent en Niek scoorden deze wedstrijd beiden niet, maar speelden een prima wedstrijd. De scheidsrechter blies af. Vanwege het koude weer besloten wij het nemen van penalty’s deze keer achterweg te laten.
Al met al een prima start van de voorjaarscompetitie. Volgende week zaterdag spelen wij uit tegen FC Oldeholtpade F1.