’s Middags tussen half vier en kwart voor vier worden alle leden, supporters, donateurs, sponsoren, vaders, moeders, opa’s en oma’s en alle Meppelers die er bij willen zijn verzocht zich in tenue of in wit-zwart te verzamelen bij de Meppeler Watertoren. Daar wordt op een ZEER SPRAAKMAKENDE wijze het startschot gegeven van ons honderdste verenigingsjaar. Dat zal zo rond 16.00 uur zijn. Daarna gaan we in een wit-zwarte optocht naar de binnenstad. Op de Wheem wordt dan om 16.45 uur het startschot gegeven voor een sponsorloop. Doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen om te proberen ons clubhuis van binnen een fikse opknapbeurt te geven. Op de Wheem is ook van alles te doen. Zo zal TMF DJ Amir Charles, hij is oud-MSC’er, op een hoge DJ toren de menigte opzwepen. Voor de deelnemers aan de sponsorloop is er een hapje en een drankje. Bovendien zijn er spelers van de eerste selectie van SC Heerenveen aanwezig bij de sponsorloop.
Rond half acht worden de eerste festiviteiten afgesloten. Maar niet voor lang. Daarna gaat het feest verder voor de papa’s en de mama’s met de Nacht van de Natte Zakdoek of het MSC Meezingfestival. Een kroegentocht waaraan liefst negen horecagelegenheden in het centrum van Meppel deelnemen. In de deelnemende cafés staan live-acts die louter smartlappen, tranentrekkers, schlagers en meezingers brengen. Volop gezelligheid dus. Deelnemers aan de Nacht van de Natte Zakdoen betalen vijf euro entree en kunnen dan de deelnemende cafés vrij binnengaan. Zij krijgen allemaal een Meezingboekje mee en kunnen dus naar hartelust meebrullen en meedeinen in de kroegen. Noteer dus vrijdag 10 april in uw agenda. DIT MAG U NIET MISSEN !
 
 

Overzicht programma 10 april

15.30 – 15.45 uur
Verzamelen bij de Watertoren
iedereen in tenue of wit-zwart
16.00 uur
Spectaculaire aftrap MSC 100 jaar
 
16.10 uur
In optocht naar het Centrum
 
16.45 uur
Startschot MSC Sponsorloop
M.m.v. TMF-DJ Amir Charles en spelers 1e selectie van SC Heerenveen
17.30 -19.30 uur
After party
Voor de deelnemers aan de sponsorloop eten en drinken
21.00 tot ???
Nacht van de Natte Zakdoek / MSC Meezingfestival
Kroegentocht in negen horecagelegenheden met live smartlappen, tranentrekkers en andere meezingers. Entree vijf euro inclusief meezingboekje.