We speelden op het mooie nieuwe kunstgrasveld, maar de het doel waar Grietje stond, zaten enorme gaten in. Maar gelukkig zijn onze dames van alle markten thuis. Na het klussen kon de scheidsrechter fluiten voor aanvang wedstrijd, en M.S.C. ging voortvarend van start want binnen een minuut stonden we al voor. Randje zestien kwam Dimitra Theocharis in bal bezit, en haalde strak uit 0-1.  Lekker begin, kan wel eens een leuk middagje worden. M.S.C. had in het begin veel balbezit, maar ging hier vaak slecht mee om, snel bal verlies en verkeerde passes. Toch zag je al vrij snel dat M.S.C. geen moeilijke middag zou krijgen. In de 9e minuut was het 0-2 voor M.S.C., en weer een knap afstandschot van Dimitra Theocharis. M.S.C. kreeg steeds meer kansen, zo kwam Michelle Boekweg in scoringspositie, maar haar schot ging net over. Een schot van Nicole Gelmers ging net naast. Uit een aanval uit het boekje, kwam de 0-3. Rachel Boekweg gaf een prima pass op Dimitra Theocharis die op haar beurt weer prefect terug legde op Layla Regelink. En die draaide hem knap in de linker onderhoek, 0-3. Een paar minuten later ging Rachel Boekweg knap alleen door, en gaf netjes af op rechts waar haar zus Michelle Boekweg  mee was gekomen. 0-4. En even later was het AVC wat gevaarlijk werd. Uit een schot dat op de lat kwam, maar terug het veld in kwam en daar door tegen de hand van Armina Besic kwam, kreeg AVC een strafschop. Deze werd knap benut 1-4.  Nog net voor de rust werd Michelle Boekweg door haar zusje Rachel de diepte in gestuurd. Michelle haalde de achterlijn en gaf voor op de vrij staande Nicole Gelmers die beheerst de 1-5 binnen tikte. Dit was ook de rust stand.
Na de rust kwam een sterk M.S.C. de kleedkamer uit, er was nu meer rust en men speelde elkaar nu beter aan. Net als in de eerste minuut, wans het nu in de 46ste minuut raak. Een schitterende pass van Rachel Boekweg op haar zus Michelle, die kapt haar directe tegenstander uit en geeft goed voor op Dimitra Theocharis. Dimitra kapt netjes haar tegenstander uit en knalt de 1-6 binnen.  3 minuten later ging aanvoerster Armina Besic goed alleen door, en ze behield goed het overzicht, en zag dat Michelle Boekweg helemaal vrij stond 1-7. Nog geen minuut later werd weer Michelle Boekweg de diepte in gestuurd,  en passeerde de keepster netjes en wou de 1-8 binnen schieten, maar haar mee gelopen zusje rachel tikte net iets eerder de bal binnen.  Toen kwam het duo Michelle Boekweg en Dimitra Theocharis in vorm, want de 1-9, 1-10, 1-11, 1-12 en de 1-13 kwamen allemaal voor uit exacte de zelfde opgezette aanval: Michelle Boekweg wordt de diepte in gestuurd, laat haar directe tegenstander de hielen zien, haalt de achterlijn en legt hem pan klaar voor Dimitra Theocharis die ze allemaal binnen schiet. De eindstand 1-13 en dat betekent dat de dames van M.S.C. geschiedenis schrijven door te promoveren naar Landelijke 1e klasse. Volgende week na de thuiswedstrijd zal dit gevierd worden in ons clubhuis.
M.S.C. is bezig op de transfermarkt, en zal binnenkort 2 top aankopen bekend maken.