Onze uitgedunde selectie werd aangevuld met Bart Meijer en Chris Elpenhof uit C1 en Steven Stegeman en Ilias Elkhatari uit B2. Mannen bedankt voor de hulp aan B1 op dit vroege tijdstip!

Onder leiding van interim coach Jan Mulder begonnen we aan wedstrijd in een 4-3-3 opstelling. Achterin bleek als snel dat het gevaar van hun rechterkant kwam, maar Steven en de jonge Bart hadden snel hun draai gevonden. Centraal stond het bij MSC goed en de eerste kansen waren voor ons. Sven wist de buitenspelers goed te bedienen maar  kansen benutten bleek toch een probleem ( Albert Jan, die ene had er echt in gemoeten!!) Maar na een half uur kwam Chris aan de bal, passeerde 3 verdedigers en wist prachtig af te ronden.

Na rust het direct 2 goede kansen voor MSC maar de Flevo keeper wist een grotere voorsprong te voorkomen. Aan de andere kant een knullige misverstand betekende onverwachts helaas toch de gelijkmaker. Daarna nog kansen aan beide kanten, maar het bleef bij 1-1. Een goede opsteker voor de wedstrijd tegen Alcides op Maandag aanstaande en daarna vrijdag naar België.

Mannen, allemaal hard gewerkt, klasse.

MSC;

De Ruiter, Stegeman, Veenema, Huisman, Koldenhof, Meijer (Elkhatari), Lefferts. Steendam, Berkenbosch, Elpenhof, Bijstra.