De wedstrijd begon fantastisch voor MSC A1 dat meteen het nog slapende Raptim afstrafte door binnen 1 minuut te scoren door een goed schot van onze interim-spits Mark Lakereveld, die een goed neusje voor de goal heeft. MSC bleef goed combinatie spel spelen maar Raptim probeerde ook meer te brengen en dit leverde ook een goal op via de hoofd van één van de spelers van Raptim. Het middenveld van MSC stond als een blok aanvallend maar ook verdedigend, dit zorgde dat de defensie en de aanval van MSC ook makkelijker tot voetballen kwam.

Na rust begonnen beide teams even fel maar MSC was simpelweg iets beter en sneller aan de bal wat Raptim 2 gele kaarten opleverde. Aan onze kant pakte Frank Mol ook een gele kaart maar speelde de gevaarlijkste man van Raptim wel uit de wedstrijd, dit was zijn verdienste. De rechtsbuiten van Raptim werd dan ook gewisseld.
Na een mooie pass van Rob en goed terugleggen van Mark Lakereveld scoorde Lars Padding de 1-2 voor MSC A1. Zou het dan allemaal goed komen? Na een aantal goede verdedigende actie’s van MSC en goed keepend werk kwam er dan toch uit een voorzet de bal bij toeval bij de spits van Raptim, die deze kans niet liet liggen en in de laatste minuut de 2-2 maakte.
Zeer onterecht, de spelers baalden ook zeer na de wedstrijd. Maar toch word er elke week steeds beter voetbal gespeeld door MSC A1 en vecht het ook samen als een team.