Komende zaterdag om half 3 staat de bekerwedstrijd tussen de 1e elftallen van SVN’69 en MSC op het programma. Voor deze wedstrijd zal het bezoeken van het sportpark in Nijeveen anders georganiseerd zijn dan vorig seizoen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de regels rondom Covid.

Voor het organiseren van de wedstrijd is het erg belangrijk dat ALLE toeschouwers een aanmeld-/gezondheidscheckformulier invullen. Om de toeschouwers zaterdag vlekkeloos en snel te ontvangen, vraagt SVN’69 mensen die de wedstrijd gaan bezoeken vooraf al het formulier in te vullen en in te leveren bij entree op het sportpark.

De formulieren zijn te verkrijgen in de kantine van SVN’69, maar kunnen ook via de website van SVN’69 en MSC worden gedownload. Print het formulier thuis uit en geef het af bij de entree. Volg verder de aanwijzingen van de mensen van SVN’69 op, neem langs het veld minimaal 1.5 meter afstand van elkaar en verspreid u zoveel mogelijk rondom het hele veld.

Het bestuur van SVN’69 vraagt iedereen die de komende tijd sportpark Tussenboerslanden bezoekt om zich aan de geldende corona-maatregelen te houden. Om het voor iedere speler, vrijwilliger en toeschouwer gemakkelijk te maken heeft de club een coronaprotocol opgesteld. Niet gelezen? Klik hier. Zorg ervoor dat je alle regels hebt gelezen voor het betreden van sportpark Tussenboerslanden, zodat we met z’n allen op onze eigen en elkaars gezondheid kunnen letten.

Download hier het formulier.