Allereerst respect voor en dank aan onze jongens, hun trainers en begeleiders die het verlies van Daan op een weliswaar verdrietige maar evenzeer mooie en gevoelige manier met elkaar hebben verwerkt. Ze hebben Daan het respect gegeven dat hem toekwam.
 
Respect voor en dank aan het bestuur en het jeugdbestuur. Respect voor en dank aan onze voorzitter Henk Veenema. Een voorzitter die steeds beschikbaar was en die telkens weer de juiste toon wist te raken; we hebben veel troost uit jouw woorden geput. Respect voor en dank aan onze vicevoorzitter Arjan Jonkers die rustig en meestal op de achtergrond zijn werk doet, maar die – we weten het allemaal – zo ontzettend belangrijk is voor de afstemming en communicatie. Respect voor en dank aan Andries Heite en zijn ploeg. Alles was er. Op tijd. Attent. Met zorg en toewijding.
 
Respect voor en dank aan het team van Alcides B1 dat zo met ons meeleefde.
 
Respect voor en dank aan Yannick Jol die zijn gevoelens zo ontroerend naar voren bracht tijdens de afscheidsdienst.
 
Maar wat mij betreft ook respect voor en dank aan alle MSC’ers en dus aan elkaar. Voor de betrokkenheid, de warmte, de schouder om uit te huilen, de troostende woorden, de hulp. Uit het verdriet en de emotie zullen over enige tijd de trots en het respect overblijven. Het is werkelijk een eer om bij zo’n vereniging te mogen horen.
 
Respectfully proud to be a MSC’er !
 

Namens de ouders van MSC B1,

FMD