Het clubhuis zal van 14 tot en met 16 juli gebruikt gaan worden als restaurant voor de deelnemers van de Drentse Rijwiel4daagse. Vanaf maandag 2 augustus mag er weer worden getraind achter de boerderij en in de oefenhoek bij veld 7. Kunstgrasveld 8 is natuurlijk gedurende de gehele zomer open. Op de velden 6 en 7 mag niet worden getraind. Sommige stukken zijn hier opnieuw ingezaaid, dus kun je beter een balletje ergens anders gaan trappen. Als je daar tenminste nog zin in hebt, na dit heftige seizoen! Want zeg nou zelf, we zijn er met z’n allen keihard tegenaan gegaan en er zijn heel veel teams kampioen geworden.
Ergens in september (denk ik) gaan we jou en je team op de foto zetten, voor de teamfoto. Hopelijk is iedereen aanwezig, zodra er een seintje gegeven zal worden door Anna Nijstad. Zij zorgt er voor dat alle foto’s keurig op de site komen te staan, iets wat de laatste jaren werd verzorgd door Roel Schaafsma.
 
Na de vakantie gaan we ons opmaken voor het seizoen 2010/2011. En we gaan er allemaal ons best voor doen om dit (weer) een fantastisch seizoen te laten worden. Met veel plezier en sportiviteit. Een aantal spelers hebben de club verlaten, velen zullen zich voor het komende seizoen aanmelden. Ik hoop dat jullie deze nieuwelingen van harte welkom heten en dat zij zich net zo thuis zullen voelen bij MSC, als ik dit jaar heb mogen ervaren.
Heel veel plezier tijdens de vakantie en tot in het nieuwe seizoen!
 
Ron Wielhouwer
 
Links op de foto Ron Wielhouwer, rechts Marinus Otter