Keeper Bryan zat op zijn fiets in Limburg maar gelukkig was Jarne Bosman van E1 bereid zijn plaats in te nemen.Verder was het team compleet daar Boris ook weer kon voetbalen, gelukkig is de blessure voorbij.
Gelijk vanaf het beginsignaal van de scheidsrechter (vader van Belmin nog bedankt !) werd er druk gezet door MSC. Na en paar rommelige situaties voor het doel hadden we een corner nodig om in de 9e minuut de 1-0 te scoren. Of de strakke corner van Hidde direct in het doel belandde of nog door Joran werd aangetikt weet ik niet. Maar het maakt bij D3 ook niet uit wie er scoort, dit is ook bij de spelers bekend ! MSC bleef na dit doelpunt de betere ploeg en nadat de paal geraakt was hadden we weer een dood spelmoment nodig om te scoren. Een terecht gegeven vrije trap net buiten de zestien werd beheerst binnen geschoten, 2-0.
Nog geen minuut later scoorde Olde Veste de 2-1, Jarne was volstrekt kansloos. MSC zette nog maar weer eens aan echter er werd teveel gelopen met de bal en de ruimtes werden te klein gehouden. Hierdoor kwam MSC er maar moeilijk door en werd er teveel balverlies geleden voorin. Toch kreeg MSC nog een geweldige kans voor de rust maar Patrick schoot vanaf de penaltystip helaas volop de paal. De ruststand was dan weliswaar slechts 2-1 maar het verschil had veel groter moeten zijn. De trainer was dan ook niet tevreden en hamerde nogmaals op de ruimte (breed houden) en het overspelen. Dit werd goed opgepakt want in de 2e helft zagen we een totaal ander MSC. Er waren ineens mooie combinaties te zien en Olde Veste kwam er niet meer uit. De doelpunten konden dan ook niet uitblijven en zo liep MSC uit naar een terechte en duidelijke overwinning : 7 – 1.
Jongens, als jullie als team spelen zoals in de 2e helft, dan gaan we een mooi seizoen beleven.
Goed gedaan en ga zo door !

Zaterdag gaan we weer vroeg op weg richting de polder. Flevo Boys D7 zal dan onze tegenstander zijn.