Zaterdag moesten de meiden van MC1 aantreden tegen SC Genemuiden. Veel wedstrijden waren inmiddels al afgelast en ook bij SC Genemuiden gingen veel andere wedstrijden niet door maar omdat deze vereniging over een kunstgrasveld beschikt én de meiden hierop ingedeeld waren kon er toch gevoetbald worden.Onder de stralen van een flets najaarszonnetje werd er om even over tienen afgetrapt. Het fysiek sterkere Genemuiden begon direct goed en zag kans om binnen een kwartier twee keer te scoren. MSC probeerde wel tegenstand te bieden maar zoals bij bijna alle wedstrijden deze competitie lijkt dit een onmogelijke opgave. Als beginnend elftal met een aantal relatief jonge spelers is het een zware opgaaf om voetballend overeind te blijven in deze categorie. Daarbij komt nog de afwezigheid vanwege ziekte van de vaste keeper Laura van Dijk waardoor back speler Lisa v.d. Meulen plaats moest nemen in het doel. Genemuiden kon makkelijk combineren en kon voor rust de score nog uitbreiden tot 5-0. Henk Rensen, die vandaag zijn eerste wedstrijd als trainer/coach bij het team aanwezig was (hij heeft het trainersstokje (samen met Michelle Boekweg) overgenomen van Wubbo Veldman) gaf nog wat instructies en daarna werd er voor de tweede helft afgetrapt. MSC was nog met de gedachten bij de thee want Genemuiden zag nog sneller dan in de 1e helft kans om 2 keer doel te treffen.Een kwartier voor het einde van de wedstrijd werd het 8-0 wat uiteindelijk de eindstand was. Ondanks de vele verlieswedstrijden staan de meiden er toch iedere week weer wat wel een complimentje waard is. En…. oefening baart kunst!