Droom jij ook van een carrière als profvoetballer en wil je eigenlijk niets liever dan de hele dag lekker voetballen? Dan moet je echt meedoen met de Jonger Oranje Talentendag in Meppel. Jongens en meisjes, geboren tussen 2002 en 2008, kunnen zich inschrijven. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub. Er zijn drie leeftijdscategorieën. Je speelt de hele dag een groot 4 tegen 4 toernooi waarbij de scouts van SC Heerenveen je zullen bekijken. Keepers krijgen een aparte clinic.
Naast al het plezier wat je ongetwijfeld zult hebben worden de 33 beste spelers van de dag geselecteerd voor de drie Jonger Oranje regioteams Noord. Deze regioteams worden, net als alle winnaars van het 4 tegen 4 toernooi, op 9 juni gehuldigd in het Olympisch stadion tijdens Aegon Copa Amsterdam. De Jonger Oranje regioteams gaan ook nog strijden tegen de 14 andere Jonger Oranje regioteams tijdens de grote finale op 21 en 22 juni in Zaanstad.
In dit finaleweekend zullen de scouts van alle 8 meewerkende profclubs Jonger Oranje Onder 9, O11 en O13 scouten. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. De afgelopen jaren zijn inmiddels zo’n 45 spelers van Jonger Oranje naar een profclub overgestapt!

Alle informatie en inschrijven kan via www.jongeroranje.nl

Meer informatie: SportsGen, Ed Kuijper, tel. 0651610227 of per email: e.kuijper@sportsgen.nl
Website: www.jongeroranje.nl of www.sportsgen.nl