Ook dit seizoen vinden er op de velden van MSC-Amslod weer twee Jonger Oranje Talentendagen plaats. Op donderdag 21 en vrijdag 22 februari, in de krokusvakantie, kun je net als voorgaande jaren een fantastische voetbaldag beleven en maak je ook nog eens kans om gescout te worden.

Op donderdag trappen de pupillen (geboortejaren 2007 t/m 2013) af op het kunstgrasveld. Tijdens deze dag zijn scouts van SC Heerenveen aanwezig om de jongste jeugd te bekijken. Een dag later is het de beurt aan de junioren (2001 t/m 2006) om zichzelf laten zien. Op vrijdag staan scouts van diverse profclubs tussen de velden om te speuren naar talentvolle voetballers.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling). Je speelt een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je tegen leeftijdsgenootjes voetbalt en je wordt bekeken en beoordeeld door profscouts. Je krijgt de kans om jouw droom te verwezenlijken: gescout worden door een profclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendagen bij MSC Meppel de beste spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Salland’. Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen minimaal één oefenwedstrijd tegen een profclubs. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen AZ, Liverpool en Borussia Dortmund.

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl.

Wat: Jonger Oranje Talentendagen i.s.m. scouts van diverse profclubs
Wanneer:
Donderdag 21 (geboortejaren 2007 t/m 2013) en vrijdag 22 februari 2019 (geboortejaren 2001 t/m 2006)
Hoe laat: 9.45 – 15.00 uur
Kosten: €26,50
Waar: MSC Meppel, Ezingerweg 57a, 7943 AZ Meppel
Voor wie: Jongens en meisjes, lid van een voetbalclub is niet verplicht