Lederwarenhuis Pasveer is een familiebedrijf en opgericht in 1925 in Meppel. Inmiddels is het Lederwarenhuis met zes vestigingen uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland. De oprichters van Lederwarenhuis Pasveer zijn Henk en Vera Pasveer. In 1974 namen Ivo en Aly Pasveer de winkel over en in 2008 is het bedrijf overgedragen aan hun dochter Claudia Pasveer en haar man Jan-Gert de Vries. Claudia en Jan-Gert, de ouders van Anne-Fleur die bij MSC met de Ukkies in de Minidivisie speelt, zijn de huidige eigenaren en zetten het familiebedrijf met trots voort.

Op Valentijnsdag in 2014 zijn Claudia en Jan-Gert de webshop Pasveeronline gestart. Vanuit deze webshop bieden zij een uitgebreide collectie tassen, lederwaren en reisartikelen aan. Lederwarenhuis Pasveer is officieel dealer van meer dan 50 fashion merken zoals Cowboysbag, Samsonite, Eastpak, Line, The NorthFace en Zebra Trends. Wekelijks voegen Claudia en Jan-Gert nieuwe artikelen toe aan het assortiment in de winkels en de webshop. Natuurlijk helpen zij je graag bij het zoeken naar een mooie tas of portemonnee. Door de jarenlange ervaring en persoonlijke service doen zij dit elke dag met veel plezier!

Pasveer heeft zes filialen en een webshop. Onze filialen zijn gevestigd in Meppel, Heerenveen, Sneek, Groningen, Drachten en Emmen. Vanuit ons hoofdkantoor in Meppel wordt de voorraad en de webshop aangestuurd.

www.pasveeronline.nl