Zaterdag vond de overhandiging plaats van de nieuwe shirts voor het Dames 2 team van leider Robert Kruid. SOS representive Klara van den Burg presenteerde het mooie shirt en ontving als dank een prachtige bos bloemen.

De vestiging in Meppel is het hoofdkantoor van “SECTOR ONE SERVICES” alsmede “SECTOR ONE SECURITY”. Het ”matchen van het juiste personeel bij de juiste relatie” is ons niet vreemd. Wij weten hoe kritisch er soms gekeken moet worden naar goede, maar vooral geschikte nieuwe collega’s; indien een opdrachtgever dit wenst.

“Sector One Services” streeft ernaar d.m.v. intakegesprekken met opdrachtgevers de juiste personen te kunnen plaatsen, die voldoen aan de wensen van opdrachtgevers.In ons databestand beschikken wij over inschrijvingen van mensen met ruime ervaring in schoonmaak, montage, techniek, logistiek; maar ook in beveiligingsmedewerkers, horecapersoneel, etc..

Sector One Services heeft haar activiteiten met name gespecialiseerd op het gebied van:SCHOONMAAK, MONTAGE, METAALSECTOR, GRONDWERKERS .

Sector One Services wil zeggen:
Doelgerichte en snelle communicatie met korte verbindingslijnen.
Volledige inzet en flexibiliteit in onze manier van werken.
Directe en persoonlijke benadering van het personeelsbeheer.
Selectie van nieuwe medewerkers gebeurd op zorgvuldige wijze, met criteria motivatie, ervaring en betrouwbaarheid. (nieuwe medewerkers worden bij ons op deskundige wijze ingewerkt.)
Begeleiding vind plaats door objectleider/voorvrouw/man. Indien u een aanvraag voor een medewerker heeft binnen uw bedrijf, verwijzen wij u daarvoor naar de button “zakelijke aanvraag”. Zodra deze door ons is ontvangen, zullen wij contact met u opnemen, om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Wij zetten alles in het werk om de juiste persoon voor u te vinden, het is prettig indien u enige tijd vooraf een aanvraag plaatst; zodat er ruimschoots de tijd is om op alle fronten voor u te “matchen”.
We leveren maatwerk.

Sector One Security -gevestigd te Meppel- is specialist in het uitvoeren van beveiligingsopdrachten en is een dienstverlenende organisatie welke over de kennis en vaardigheden beschikt om daar waar nodig, een passende oplossing aan te bieden. Het opzetten, leiden, begeleiden en tot het gewenste resultaat brengen van opdrachten die we binnenhalen; kenmerkt onze dienstverlening.

Sector One Security beschikt over hooggekwalificeerde “ambassadeurs” met een ruime kennis van alle aspecten binnen deze branche en met net dat beetje meer service & uitstraling. Uiteraard is onze gehele crew gediplomeerd, alsmede getoetst door het SVPB, ECABO en voldoen aan de door het Ministerie van Justitie gestelde eisen.

Voor alles op het gebied van beveiliging, office- & diensten verwijzen wij u naar onze speciale website: www.sectoronesecurity.nl
Contactgegevens:
Sector One Services
Postbus 498
7940 AL MEPPEL

T: 0522 – 25 56 50
F: 0522 – 25 56 50

@: info@sectoroneservices.nl

MSC is Klara van den Burg zeer dankbaar voor haar sponsoractiviteit.

foto’s Kees Veelo