De dag wordt opgefleurd met een kennismakingsvoetbaltoernooi voor alle MSC teams,
er zijn rondom de velden een aantal leuke activiteiten voor de jeugdspelers, er worden foto’s gemaakt voor de Albert Heijn voetbalplaatjesactie, de nieuwe trainingspakken worden uitgedeeld waarbij alle jeugdspelers als groep op een geweldig mooie foto komen te staan op het hoofveld van MSC. Bovendien is er ook de presentatie van – en de ‘meet and greet’ met de spelers van MSC Zaterdag en Zondag 1.

Tussendoor is er natuurlijk een moment voor een lekker hapje en een drankje! Daarnaast natuurlijk ook een uitnodiging voor de ouders om dit spektakel van nabij mee te maken!

Tevens doen we een dringend beroep op de de nieuwe teamleiders en trainers om komende vrijdag zoveel mogelijk aanwezig te zijn als herkenbare gezichten voor onze voetballende jeugdspelers.
Bij de ingang van het MSC terrein zullen de teamleiders de nieuwe trainingspakken uitgereikt krijgen voor de spelers. Daarnaast is er een envelop met consumptiebonnen en de nieuwe clubcards voor komend voetbalseizoen.

Voor de eerdergenoemde activiteiten proberen we ons aan het volgende tijdschema te houden:

Vanaf 15.30 uur:
Spelers en speelsters mini-Divisie, JO 8, JO 9, JO 11, JO 13 en JO 15 en MO 13 en MO 15, teamleiders- en trainers melden zich bij ingang van het MSC terrein. Het programma start om 16.00 uur (- 19.45 uur).

Vanaf 18.30 uur:
Spelers JO 17 en JO 19, teamleiders en trainers melden zich bij de ingang van MSC. Het programma start om 19.00 uur (-20.30 uur).

Vanaf 19.30 uur:
Spelers seniorenteams en dames melden zich. Het programma start om 20.00 uur (-22.00 uur).

Met vriendelijke groet,

De activiteitencommissie