Belangrijkste reden hiervoor is de leeftijd van de spelers. We hebben gemerkt dat de selectiewedstrijden bij de D-jeugd al heel wat zenuwen met zich meebrachten. Daarom de keuze voor een (naar wij menen/hopen) meer laagdrempelige selectietraining.

De selectietraining zal plaatsvinden op VRIJDAG 17 MEI 17.00 – 18.00 uur groep A en VRIJDAG 17 MEI groep B 18.00 – 19.00 UUR.

We hebben de spelers opgedeeld in twee groepen. De indeling wordt via de leiders bekendgemaakt bij de spelers die het betreft. Groep A traint op vrijdag 17 mei van 17.00 – 18.00 uur, aanwezig uiterlijk 16.45 uur. Groep B traint van 18.00 – 19.00 uur, aanwezig uiterlijk 17.45 uur) De trainingen zullen in de vorm van een een carrouseltraining worden gegeven. De onderdelen van de training zullen zijn:
1.       Techniek
2.       Passen/Trappen
3.       Afwerken
4.       Positiespel / partij

Elk van de onderdelen heeft zijn eigen trainer. Daarnaast zal er een aantal observanten aanwezig zijn. Elk kind zal dus door zo’n 4 trainers en 4 observanten worden gezien. Voor de keepers is in de persoon van Rob van de Brink, trainer MSC B1, een aparte keeperstrainer aanwezig. Zij zullen afwisselend met hem trainen en tijdens afwerkvorm en partij in de goal staan.

We gaan er vanzelfsprekend van uit dat alle spelers op 17 mei aanwezig zullen zijn. Mochten spelers onverhoopt toch afwezig zijn dan graag tijdig afmelden via bosschaart4@gmail.com.  Dus niet bij eigen trainer/leider of iemand anders. Alleen per mail bij Arjan.