Binnenkort start de TCJ-DEF weer met de onderlinge selectiewedstrijden voor het seizoen 2014 – 2015. De bevindingen van deze wedstrijden vormen samen met de uitkomsten van het spelersvolgsysteem Talento, de rapportages van de interne scouts en input van de huidige trainers en leiders de basis voor de uiteindelijke teamsamenstellingen in de DEF-categorie voor het seizoen 2014 – 2015.

F-pupillen

Hoofdverantwoordelijk namens TCJ  

Marius van Dijk (ondersteund door overige TCJ-leden, interne scouts en evt nog enkele andere trainers)

 Daum

dinsdag 13 mei van 17.30 – 19.00 uur

Locatie

Veld 6 (hoofdveld MSC)

 Procedure

4×4-toernooi

 

E-pupillen

Hoofdverantwoordelijk namens TCJ   :

Harco Schuring (ondersteund door overige TCJ-leden, Rob van den Brink (keepers), interne scouts en evt nog enkele andere trainers)

Datum

woensdag 7 mei van 17.30 – 19.00 uur

Locatie

Veld 6 (hoofdveld MSC) en evt veld 7

Procedure

7×7-toernooi

 

D-pupillen

Hoofdverantwoordelijk namens TCJ

Gino Veelo, (ondersteund door overige TCJ-leden, Rob van den Brink (keepers), interne scouts en evt nog enkele andere trainers)

Datum

woensdag 23 april en donderdag 8 mei van 17.30 – 19.00 uur

 Locatie

Veld 6 (hoofdveld MSC)

Procedure

2 x een 11×11-wedstrijd (voor alle spelers)

 

Aan de spelers en hun ouders/verzorgers het even vriendelijke als dringende verzoek om rekening met deze data te houden. Nadere details en informatie worden tijdig via de huidige teamleiding en de MSC website verspreid. De definitieve teamindelingen 2014 – 2015 wordt op of rond 1 juni 2014 via de MSC website bekend gemaakt.

N.B.: door omstandigheden (zoals bijvoorbeeld inhaalwedstrijden, verplaatste competitiewedstrijden etc.) is het goed mogelijk dat bovengenoemde data nog wijzigen. Houd daarom goed de MSC site in de gaten. Eventuele wijzigingen worden ook per mail via de huidige teamleiding doorgegeven.

Met vriendelijke groet,

TCJ/DEF