Bij MSC aangekomen, werd het bonte gezelschap door bijna zeventig kinderen verwelkomd. Willem Spans speelde zijn vingers weer blauw en de clubhuismedewerkers waren in een opperbeste stemming. Sinterklaas vroeg als eerste de Ukkies bij zich. Zij waren immers in de voorjaarseditie van de Meppeler Minidivisie kampioen geworden en in de net afgelopen najaarseditie 2e! Alle overige F-teams mochten hierna naar voren komen om trots vertellen over hun kwaliteiten. Een hoogtepunt van de middag was een demonstratie Capoeira van onze Braziliaanse Ukkietrainer Xarope.

De Pieten waren wel in een heel jolige bui. Ze wilden niets liever dan spelletjes doen. Ballonnenvoetbal met als doel om elkaars ballonnen kapot te trappen en zelfs koekhappen, wat erg hilarisch was om te zien. Tussendoor hadden de Pieten de taak om te bepalen wie de leukste Hulppiet was. Ukkie Dulani ging met de eer strijken. Bij het vertrek mocht een megagrote doos opengemaakt worden, waar voor iedereen een bal in bleek te zitten.

Na een heerlijke patatmaaltijd ging iedereen met rode konen naar huis. MSC heeft bij Sint een onvergetelijke indruk achtergelaten. Met dank aan freelance clubfotograaf Bart Kattenberg voor de prachtige foto’s.

Bekijk hier alle foto’s van het Sinterklaasbezoek 2016.