We zouden scherp beginnen, maar na 5 minuten voetballen was de stand al 0-2.We kregen het team niet aan het voetballen, erg onrustig, we hebben wel wat kansen gekregen maar we waren niet rustig genoeg voor het doel van Staphorst.Kortom ruststand 0-2.

2e helft moest toch even anders, maar dat deden onze mannen dan ook.We kregen een corner te nemen en het was Roy die de bal zo indraaide dat de verdediger van Staphorst hem wel op het hoofd kreeg maar wel in zijn doel kopte. 1-2.Niet lang daarna ging Hidde era an de rechterkant vandoor, kapte naar zijn linker en knalde de bal geweldig in de kruising 2-2.We hadden wel erg veel kansen nodig om te scoren, maar het was wachten op de 3e.Die kwam er, het was Tristan die de bal tussen 3 verdedigers tegen de touwen knalde. 3-2.Prachtig terug gekomen, wat een wedstrijd. Na een prima aanval van Staphorst was het de nummer 7 die de bal uit de lucht nam en de 3-3 scoorde.Remco nam de spelers op sleeptouw. Vocht als een leeuw, sleurde over het hele veld, was gevaarlijk, kortom. Een echte aanvoerder. Klasse !! Nog 2 minuten te voetballen, Roy name en vrije trap en het Guido die de bal in de kruising kopte bij de 2e paal de 4-3 binnen. Toch nog 3 punten, nog 1 minuut volhouden.Met de laatste krachtinspanning kwam Staphorst nog 1 keer naar voren, inderdaad,je raad het al. 4-4. Eindsignaal .Alle Staphorsters lagen boven op elkaar van blijdschap, de MSC-ers waren erg teleurgesteld. Publiek was de grote winnaar.

Volgende week op Urk, de nummer 2 van de lijst. Kunnen we weer aan de bak.