MSC D1 had uit de laatste 2 competitiewedstrijden 6 punten behaald en schommelt daardoor rond de 4e plaats.Winst zou aansluiting betekenen bij de koplopers in deze klasse.
In de 1e helft waren de ploegen gelijkwaardig aan elkaar op de zeer gladde en zompige grasmat. D1 kwam op voorsprong door Dennis vd Veen die een fraaie aanval via Lars Padding keurig afrondde.
Na de rust een aanvankelijk sterker spelend Flevo Boys. Doelpunten bleven echter uit doordat een aantal aardige kansen niet werden benut.
MSC kwam na een counter op 2-0 via de Bjorn Lefferts. De wedstrijd leek gespeeld en MSC kwam terug in de wedstrijd. De 3-0 werd gecoord door Steffan, in de kluts, uit een strak genomen corner van Luuk.
De uiteindelijke 4-0 van de voeten van Lars Padding was de slagroom op de taart.Een verdiende overwinning op grond van een tomeloze inzet en werklust. D1 doet weer mee in haar klasse!
Volgende week een weekend vrij en als laatste duel van dit jaar op 13 december: de klapper tegen koploper Steenwijk D1.
D1 raakt in vorm en zit , zoals dat heet, in een “flow”. Wat dat betreft hebben de mannen van D1 het liefst volgende week al die belangrijke wedstrijd tegen Steenwijk.