Nog even de spelers doornemen. Jurre (de rots). In het doel. Wisse en Justin, de backs. Gideon de strateeg. Remco, de kilometervreter op het middenveld

De technische vleugelspelers Guido en Roy. Tristan en Stefan. De snelle balafpakkers. In de eerste minuut kreeg Guido een knietje in zijn buik. Vrije trap dus op een mooie plek voor Roy. Met een mooi schot verdween de bal onhoudbaar achter de keeper. 1-0. Een prima start. Helaas maakte Urk niet veel later de 1-1, na een corner lieten we de afvallende bal voor Urk, die knalde de bal fraai achter Jurre.

Maar MSC moest en zou vandaag winnen, soms na een tegengoal laten we de kopjes hangen.

Maar dat was zeker niet het geval vandaag. Even daarna schoot Tristan de bal hoog op doel, de keeper liet hem los en daar was Remco die de bal eerder had dan de keeper. 2-1 dus.

1 minuut later nam Remco de corner en dit keer was het Tristan die de bal heerlijk inkopte. Zelfs met de bal naar de grond. 3-1. Vlak voor rust ging Remco er vandoor, de verdediger liep op Remco af, maar die tikte de bal op het juiste moment naar Guido, even alleen op de keeper af en de 4-1 kon op het scorebord. Ruststand 4-1.

Wat een vrolijkheid in de rust, even wat drinken en zorgen dat we dit spel vasthouden.

Dat lukte . Net na de rust ging de stoomtrein door richting het doel van Urk.

Na weer een corner was het dit keer Roy die de bal achter de keeper kopte. 5-1.

De volgende aanval, Guido speelde zich vrij en de bal spatte op de lat uiteen. De bal kwam terug en een voorzet volgde, dit keer was Tristan die attent reageerde en de 6-1 maakte.

De laatste goal van MSC kwam op de naam van Remco die na weer een fraaie aanval de 7-1 verzorgde. Klasse mannen. Toch nog een vrije trap, Wisse ging achter de bal staan.

20 meter is wat ver, maar de keeper moest er alles aan doen om de bal uit de kruising te tikken. Zonde, had hij echt verdiend.

Publiek riep al om 10-10-10. Maar dat wilde Urk toch even niet. MSC geloofde het wel en Urk scoorde nog tweemaal. Eindstand 7-3.

As zaterdag de laatste competitiewedstrijd thuis om 10:15 uur.

Bij winst staan er misschien wel mooie dingen te gebeuren, maar dan moet Heerenveen nog wat punten verspelen, maar in deze competitie is alles mogelijk.

We blijven in ieder geval tot zaterdag bovenaan staan.