Alleen de eindstand was een, onterechte, domper: 5-6. Ondanks een overwicht in de tweede helft maakte JVZ in de laatste paar minuten nog een goal in een counter. JVZ verzilverde hun mindere de kansen nét iets vaker dan MSC dat deed, mede door wat ‘kleine’ persoonlijke foutjes / slordigheden. Leiders en trainer hadden niets te klagen over de inzet van álle mannen.

Het wedstrijd beeld: al snel 1-0 voor MSC, daarna naar 1-4, de rust in met 4-4. Na de rust zelfs een punt voorsprong voor MSC: 5-4. Na een penalty kwam JVZ weer gelijk (5-5), met uiteindelijk het geluk aan de zijde van de Zuidwoldigers…..5-6.

De avond verliep onder bijzonder goede omstandigheden.: spelen op het hoofdveld, mooiweer, de beste kleedkamers, de kantine-juffrouwen / de bestuurskamer / bestuurslid van dienst als wedstrijdcoördinator (Wim van Keulen), goede scheids (Wim Wijntjes), leuk publiek, een eigen ’terreinknecht’ (Tinus Nijstad), een ‘geleende’ ervaren leider van A2 (Klaas Rispens), etc. etc. …allemaal voor ons B2 alleen! Een aanrader voor elke ouder, opa / oma, vriend(in), elk lid, om zo een doordeweekse avond te vertoeven op sportpark Ezinge. MSC, mooi cluppie!