Helaas kunnen de jeugdspelers nog steeds geen wedstrijden spelen vanwege Corona. Na meerdere onderlinge oefenwedstrijden en een succesvolle reeks 4×4 en 7×7 toernooien werd er afgelopen zaterdag voor de jongste jeugd een spelcircuit georganiseerd. In 2 etappes mochten de spelers van de Mini divisie en JO8 t/m JO12 samen met een vriend of vriendin een circuit bestaande uit 9 onderdelen afleggen. Tussendoor kwamen ook nog vele Ukkies instromen en zagen we een veld vol jeugdspelers op de verschillende veldjes lekker bezig.

Spelers en staf van MSC 1 en JO19-1 zorgden voor de begeleiding van de diverse onderdelen en dit deden ze met veel enthousiasme en plezier. Tijdens de pauze, waarbij Roel Kalsbeek zorgde voor de catering, zagen we de begeleiders zelf fanatiek bezig in het boardingveld of bij de snelheidsmeter !

Naast deze 2 vormen stond er penalty schieten op het programma. MSC1 keeper Thorsten Lefferts en jeugdkeeper Wessel de Wit probeerden de ballen tegen te houden. Aan de andere kant van het veld hing een groot doek met gaten in het doel. Het viel niet mee de bal door een van de gaten te schieten. Ditzelfde zagen we bij het stropdas schieten waarbij de bal op borsthoogte door de grote opblaasbare pop geschoten moest worden.

Beter ging het bij voetbaldarts. Op een groot opgeblazen dartbord werd flink gescoord echter wat ik gezien heb, tripple 20 bleek (te) lastig. Wel werd een paar keer de bull geraakt.

Ook bij het voetbal sjoelen werden veel punten gescoord. Aan de andere kant van het veld waren nog een dribbelspel en een behendigheidscircuit uitgezet.

Al met al was er voor ieder wat wils en gezien het enthousiasme vielen de 9 spelvormen zeer in de smaak. Mede door het stralende weer werd het zo een leuke, gezellige en vooral geslaagde dag ! Deze werd mede mogelijk gemaakt door Mark Alberts en attractieverhuur Lubbinge Wanneperveen. Tenslotte wil ik graag alle begeleiders en medewerkers bedanken.

 

Bekijk hier alle foto’s