De eerste helft werd MSC overklast door SC Joure die feller speelden en ook het betere van het spel hadden. Al vlotjes werd het 0-2 voor de bezoekers en pas vlak voor rust kreeg MSC een paar grote kansen. Na de rust liep Joure snel uit naar 0-4, maar toen leek het of ze het wel mooi genoeg vonden. Een ruime kans werd nog even makkelijk weggegeven. MSC liet de moed niet zakken en kwam rustig terug in de wedstijd door op 1-4 te komen door Lars en daarna op 2-4 door Luuk en zelfs op 3-4 door wederom Lars !!! Toen begon het natuurlijk echt spannend te worden, maar Joure kwam er niet meer aan te pas. MSC bleef drukken en maakte zowaar 4-4 door Björn. Dit was al een enorme verrassing, maar de boys waren nog niet tevreden en gingen er nog een keer tegenaan. En in de allerlaatste minuut maakte Mels zelfs nog 5-4. Een prachtige en verdiende overwinning. Super jongens !!