Sponsor van de maand: ADMINCA

Sinds kort is ADMINCA sponsor van MSC-Amslod en daar zijn wij heel blij mee! ADMINCA verzorgt o.m. voor MSC-Amslod de salarisadministratie en -verwerking. Een uitgelezen klus voor een nieuw administratiekantoor in Meppel. Als dank voor de bordsponsoring ontvang Cary Olinga uit handen van Bart Kattenberg (commissie commerciële zaken) een bos bloemen.

Wat is ADMINCA?

Betrouwbaarheid, integriteit en kwaliteit zijn de 3 meest belangrijke kenmerken van ADMINCA: ADMINCA staat voor een robuuste samenwerking zonder kleine lettertjes!

Na 22 jaar ervaring in de administratie van twee eigen McDonald’s restaurants en een studie inzake de boekhouding en belastingwetgeving is Cary Olinga een eigen administratiekantoor gestart. Ook onderwerpen als arbeidsrecht en P&O hebben haar aandacht gehad. Op deze manier lijkt het Cary een leuke uitdaging om zowel jonge startende ondernemers als wel de meer ervaren ondernemers te helpen bij de het uitvoeren van de boekhouding. Want een eigen bedrijf runnen is leuk, maar voor velen is de boekhouding maar saai en nutteloos. Toch valt uit een goed gevoerde administratie veel informatie te halen die helpt bij het plannen voor de toekomst. Zo kan Cary ook snel voor je uitrekenen wat je moet investeren of welke omzet je moet behalen om er een goed lopend bedrijf van te maken.

Wat ADMINCA voor jou kan betekenen?

Als zzp-er doe je dat werk wat jou het beste ligt, dat waar je goed in bent. Maar als zzp-er ben je ook zelf ondernemer en dat betekent dat je moet voldoen aan een aantal wettelijke verplichtingen. Zo zijn ondernemers verplicht een degelijke boekhouding bij te houden, waarin informatie te vinden is over omzet, kosten, omzetbelasting en openstaande facturen.

Vind je boekhouden en belastingaangiftes lastig? Voel je er weinig voor om zelf de administratie ‘tussen de bedrijven door’ bij te houden? Cary neem die zaken graag voor je uit handen en kan zorgen voor een degelijke en overzichtelijke boekhouding, waardoor je snel weet of jouw bedrijf gezond is en wat je eventueel nog zou kunnen veranderen om het gezonder te maken. Wil je niet alles uit handen geven maar ook zelf een aantal zaken bijhouden? In goed overleg kan Cary een pakket samenstellen gebaseerd op jouw wensen.

Scherpe tarieven

Als ZZP-er is Cary zelf het eerste en enige aanspreekpunt en kan ze werken met lage tarieven. Dat scheelt mooi in de kosten die vaak toch al hoog op kunnen lopen.

Wil je weten wat Cary voor je kan betekenen? Bel ADMINCA op 06 11 24 32 92 of per mail op info@adminca.nu.