Met ingang van van dit jaar is Kamal Agha de trotse sponsor van zowel ZAT2 alsook van DA2. Afgelopen week overhandigde Kamal de nieuwe wedstrijdkleding aan beide teams. Barbershop en Beautysalon KAMAL heeft zich voor 3 seizoenen verbonden aan de beide teams van MSC-Amslod. De spelers en begeleiding van ZAT2 en DA2 zijn samen met Kamal en zijn team op de foto gegaan, waarna Kamal werd bedankt voor zijn sponsoring.

Wie is Kamal Agha?

Kamal Agha beoefent sinds 1994 het vak van klassieke barbier. Hij heeft het generatie-oude beroep geleerd van zijn vader in Damascus, Syrië. Ze hadden daar een eigen drukke kapperszaak en door de oorlog moest hij in 2014 met mijn gezin vluchten. Uiteindelijk is Kamal in Hoogeveen terecht gekomen,  alwaar hij snel zijn vak op tijdelijke basis weer oppakken in één van de kapperszaken die Hoogeveen rijk. Kamal werd ik bekend als “Kapper Kamal”.

Ondertussen heeft Kamal zijn eigen Barbershop en Kapsalon geopend. Kamal: “Ik heb al weer veel dames, heren en kinderen mogen knippen, scheren, trimmen en een prachtige en frisse uitstraling kunnen geven. Ik ben trots, dankbaar en blij met het vertrouwen en de steun die ik krijg van de inwoners uit Hoogeveen, Meppel, Hollandscheveld, Noordscheschut, Fluitenberg, Stuifzand, Echten en omstreken.”

Barbershop en Beautysalon in Meppel

Naast onze barber service hebben we in Meppel ook een kapsalon en een beautysalon. In de kapsalon kunt u bij ons terecht voor een knipbeurt, een keratine behandeling of voor hair extensions. In de beautysalon epileren en verven wij uw wimpers en wenkbrauwen. Wilt u extra lange en volle wimpers dan kunnen wij u voorzien van wimper extensions. In onze beautysalon verzorgen wij ook uw nagels. In onze zonnebank studio kunt u heerlijk ontspannen en tegelijkertijd een lekker kleurtje opbouwen. U kunt bij onze beautysalon in Meppel ook een permanente make-up behandeling krijgen. Met permanente make-up creëer je prachtig natuurlijke  wenkbrauwen, een mooie, sprekende ogen.