Persoonlijk contact
We gaan niet voor het snelle gewin. De kracht van Boudesteyn is het persoonlijke contact en dit wordt gewaardeerd door onze klanten. Door onafhankelijk op te treden handel je in het belang van de klant en niet in het product. Daarbij staan we onze klanten direct en adequate te woord. Op een zeer persoonlijke manier kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies en uitvoering van uw belangen. Een duidelijke uitleg over de producten welke voor uw situatie van toepassing zijn in begrijpelijke taal. Advies op maat, nu, maar ook in toekomst.

Kwaliteit
Om de kwaliteit te waarborgen doet Boudesteyn veel aan opleiden van haar medewerkers. Door regelmatig veranderende wet– en regelgeving is het van belang tijdig op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor blijft de kwaliteit van advies gewaarborgd. De expertise die wij hebben opgebouwd, is verankerd in onze organisatie en vindt u terug in onze adviezen en dienstverlening. Uw specifieke wensen en persoonlijke omstandigheden evenals de vertrouwensrelatie die wij met u onderhouden staan hierbij centraal. Op een zeer persoonlijke manier kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies en uitvoering van uw belangen.

Winst voor u is winst voor MSC
Mis niet de kans om te scoren! Jos Fidom en Arjan Bosschaart, beide werkzaam bij Boudesteyn, helpen u graag met een vrijblijvend advies over uw verzekeringen. Laat nu uw verzekeringen beoordelen en ontvang tot €50,- bij het maken van een afspraak! Bovendien ontvang MSC per particulier verzekeringspakket gesloten wordt via Boudesteyn een bijdrage van €25,- per jaar.

Uw voordeel met het MSC Verzekeringspakket:
– Eén contactpersoon
– Altijd een goed product
– Persoonlijke service
– Uw zorg is onze zorg
– Verzekerd van een scherp tarief
– Alle verzekeringen onder één dak

Laat nu uw vergelijking maken en ontvang tot €50,-*. Bel vandaag nog!

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Jos Fidom (j.fidom@boudesteyn.nl).
Arjan Bosschaart (a.bosschaart@boudesteyn.nl)

038 385 93 93
www.boudesteyn.nl

* Sluit u uw hypotheek via Boudesteyn dan ontvangt u tot €100 euro! MSC ontvangt dan nog eens €50,-. Ook weer winst voor u, en voor de club!

actie-b