Nieuwe eigenaar van Eetcafé De Beurs, Eduard Konijnenburg, verlengt als Stersponsor het kledingcontact voor MSC Zaterdag1.

Sinds 2 september is Eduard Konijnenburg de nieuwe eigenaar van Eetcafé de Beurs. Eduard is geen onbekende voor Meppel. Hij runde namelijk zeven jaar lang Stads Café Oasis en hij is sinds september de kersverse eigenaar van Eetcafé De Beurs.
Eduard is trots dat hij in de gelegenheid is gebracht om de Eetcafé De Beurs te kunnen kopen. “Het is toch één van de oudste en aansprekendste cafés in Meppel. Een begrip voor veel Meppelers en ver daarbuiten”.

Gelukkig zijn de sponsoractiviteiten van Eetcafé De Beurs voor MSC in stand gebleven. Eduard heeft in september het kledingcontract van Zaterdag1 verlengd voor weer een periode van 3 jaar. De heren van ons 1e team van de zaterdag senioren lopen al sinds de start van dit seizoen in nieuwe kleding, wat zorgt voor een prachtige uitstraling.
Op het moment dat het sponsorcontract getekend werd, werd er ook hard gewerkt aan het interieur bij “Eetcafé De Beurs”. Binnen “Eetcafé De Beurs” zelf zijn niet al te veel veranderingen te verwachten. Een goed lopend bedrijf wordt met hetzelfde team aan personeel voortgezet. Wel is het de bedoeling om meer aandacht te besteden aan de mogelijkheid voor feesten en partijen op de eerste verdieping.
De overgang naar de nieuwe eigenaar is heel soepel verlopen waarvoor Eduard veel waardering uitspreekt. Hij ervaart een heel prettige samenwerking met Hans en Jessica.

Namens heel  ZAT1  waren Pouwel Slurink (leider), Bernard Koning (trainer) en Cas Slurink  (elftalmanager) aanwezig om alvast hun waardering te uiten richting Eduard voor het nieuwe kledingcontract!

Wij wensen Eduard en zijn team heel veel succes. En we zien ze bij “Eetcafé De Beurs”.