Al meer dan 40 jaar levert Horesca een compleet assortiment van vers, food en non-food aan restaurants, fastfood bedrijven, instellingen, (sport) kantines en recreatiebedrijven. “Of u nu een restaurant, snackbar, café, bedrijfskantine of cateringbedrijf runt, onze ideale klant is een horecaondernemer die dezelfde visie en ambities heeft als wij. Deze klant kiest voor kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en zorgt ervoor dat uit (eten) gaan een leuke, verrassende beleving wordt. Met zulke bevlogen klanten werken wij graag samen.”

Dit staat o.a. te lezen op de website van Horesca en tekent waar het bedrijf voor staat. Met een heel team onder leiding van Jan Wassens worden vele klanten bediend. Naast de dranken en (vers)food afdeling kan Horesca ook servies, bestek en sfeermakers aanbieden, deze worden in de showroom fraai gepresenteerd.

Verder kun je ook voor andere non-food artikelen kun bij Horesca terecht. Van verpakkingen, patat bakjes etc. tot aan bedrijfskleding. “Wij geloven in lekker, leuk, verrassend. Zo maakt u van uw gast een echte fan”.

Horesca is  “het hart van de horeca” en MSC/Amslod is blij met deze klantgerichte sponsor en leverancier. Wij hopen dat deze samenwerking dan ook nog heel lang voort zal duren !