Dag trouwe supporters en leden van MSC,

Wij, Houthandel Jan Sok, mogen  de sponsor van de maand zijn! Laten we ook even kort wat meer over onszelf vertellen.

Het begon in 2002 met een paar palen aan de weg waarbij het bordje ‘te koop’ stond. Dat pakje hout was dezelfde dag nog verkocht, dus daar zat misschien wat meer in. Zo begonnen we in Wanneperveen met een groene vakwinkel met hout. Later werd het te druk aan de Veneweg om nog door te gaan in Wanneperveen, en toen zijn we in 2015 verhuisd naar Meppel, vlakbij de oude watertoren. Mensen wisten ons goed te vinden. Na het assortiment in de loop der jaren nog meer uitgebreid te hebben en toen het steeds drukker werd, groeiden we een beetje uit ons jasje.  Toen hebben we een fantastisch stuk grond kunnen bemachtigen aan de Celsius in Meppel. Begin 2020 konden we open, precies toen de coronatijd begon.

We beschikken over een grote voorraad van verschillende soorten hout, zoals geïmpregneerd tuinhout, Douglas en hardhout. Daarnaast vind u in winkel een breed assortiment aan schroeven, hand- en elektrisch gereedschap, werkkleding en ijzerwaren. Ook voor een bezem, klompen of potje verf kunt u bij ons terecht.

Heeft u al een kijkje bij ons bedrijf genomen? Of heeft u iets nodig voor uw tuin of overkapping? U bent van harte welkom!

Team Houthandel Jan Sok.