InterStage BV is als sponsor al jaren verbonden aan de Meppeler Sport Club. In voor- én tegenspoed. MSC is daarom ook apetrots dat zo’n mooie Meppeler onderneming de vereniging steunt als shirtsponsor van de hoofdmacht.

InterStage BV, gevestigd aan de Ketelskamp in Meppel. Voor wie nog niet weet wat deze gerenommeerde onderneming van eigenaar Gino Spijkerman doet, een heel korte introductie. “InterStage bouwt constructies voor zowel in- als outdoor evenementen. Denk bijvoorbeeld aan concerten, tv-producties, festivals, beurzen en nog veel meer. En dat in binnen- en buitenland”, zo vertelt Spijkerman die vervolgt: “Waar mensen ons kunnen zien? Wij zijn bijvoorbeeld aanwezig bij festivals als Concert at SEA, Zwarte Cross, Hello Festival, Strandfestival Zand, Ground Zero, Dance Valley, Dutch Valley en de Bevrijdingsfestivals in Overijsel, Groningen en Flevoland. Verder doen wij shows en concerten als Vrienden van Amstel Live!, Bløf, Racoon, VEED, Pauperparadijs en het Prinsengrachtconcert Amsterdam.”

Innovatief

Begin november werd InterStage BV uitgeroepen tot Drents onderneming van het Jaar. De jury was lovend: “De grondhouding van het bedrijf InterStage is vanuit vertrouwen gericht op lange termijn relaties met partijen, waarmee echt wordt samengewerkt. Met een enorme veerkracht en een personeelsbeleid waarin de zorg voor de medewerkers zichtbaar is. Het bedrijf is innovatief. En ondanks het feit dat het bedrijf nationaal en internationaal actief is, verloochent het haar Drentse roots niet.”

Toekomst

Net als MSC, werkt ook InterStage continu aan haar toekomst. Het maakte onlangs bekend een deel van de werkzaamheden van het Brabantse Turn2Motion, specialist in draaiende podia, te hebben overgenomen. Volgens Spijkerman voegen draaiende presentaties en de techniek die daarbij hoort iets toe aan zijn onderneming, ,,Alles wat beweegt, trekt aandacht”, zo zegt hij om te vervolgen. “En daar houd ik van. Daarom ligt mijn hart ook bij MSC, een vereniging altijd in beweging.”

InterStage BV

Ketelskamp 2,7942 KG  Meppel