Kapsalon Kamal steekt MSC 3 in het nieuw!

MSC 3 wordt met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 gesponsord door kapsalon/barbershop Kamal , in Meppel gevestigd aan de Hoofdstraat 109.

Wij zijn als MSC zeer dankbaar en roepen Kamal daarom uit tot sponsor van de maand oktober. Barbershop Kamal is een moderne kapsalon voor heren, dames en kinderen met vestigingen in Hoogeveen, Steenwijk en Meppel.  De kapsalons zijn ook op dinsdagavond en vrijdagavond geopend. Barbershop/kapsalon Kamal is uitgeroepen tot leukste kapper van Drenthe in 2020. Men kreeg naast de meeste stemmen ook de hoogste waardering. Daar is men terecht heel trots op. Mannen kunnen in de barberhop terecht voor voor klassieke en moderne barber-cuts, herenkapsels en een klassieke scheerbeurt.

Dames komen in de kapsalon  voor knippen, permanent, kleuren, high lights, balayage, watergolven en keratine behandelingen. Men doet ook bruidskapsels. De Kamal kappers knippen ook graag kinderen in onze kapsalon. De kappers geven  ze graag het kapsel van hun dromen.

 Het verhaal van Kamal

“Mijn naam is Kamal Agha en sinds 1994 beoefen ik het vak van klassieke barbier. Ik heb het generatie-oude beroep geleerd van mijn vader in Damascus, Syrië. We hadden daar een eigen drukke kapperszaak. Door de oorlog moest ik in 2014 met mijn gezin vluchten. Uiteindelijk ben ik in Hoogeveen terecht gekomen. Al snel kon ik mijn vak op tijdelijke basis weer oppakken in één van de kapperszaken die Hoogeveen rijk is en werd ik bekend als kapper Kamal”.

In 2017  heb ik mijn eigen Barbershop en Kapsalon in Hoogeveen kunnen openen. Ik heb al weer veel dames, heren en kinderen mogen knippen, scheren, trimmen en een prachtige en frisse uitstraling kunnen geven. Ik ben trots, dankbaar en blij met het vertrouwen en de steun die ik krijg van de inwoners uit Hoogeveen, Hollandscheveld, Noordscheschut, Fluitenberg, Stuifzand, Echten.

Sinds  oktober 2019 heb ik ook een kapperzaak in Meppel.

U bent van harte welkom in één van onze kapsalons Hoogeveen, Steenwijk of Meppel!