Safetyschool en MSC: partners in veiligheid; op en rond het voetbalveld

Ongelukken kunnen op ieder moment van de dag voorkomen en een hartstilstand is niet leeftijd gebonden, dat hebben we op het laatste EK voetbal helaas nog meegemaakt. Een eerste hulpverlening is zeer belangrijk en kan levens redden; zowel op als naast het voetbalveld. Opleiding en instructie van hulpverleners zijn absolute noodzaak voor iedere organisatie; ook binnen een sportorganisatie als MSC.

Safetyschool en MSC zijn partners in veiligheid. Safetyschool verzorgt twee trainingen per jaar, EHBO + Reanimatie en gebruik AED, en voeren daarnaast een veiligheidscheck uit m.b.t. brand en ontruiming. De sponsoring is dus de twee cursussen per jaar en de check. Recent is een training verzorgt zodat de sporters, vrijwilligers en niet vergeten toeschouwers, weer veilig op en rond het sportveld terecht kunnen.

Safetyschool, Meppel; de specialist op het gebied van EHBO en Bedrijfshulpverlening

Safetyschool is een deskundige organisatie op het gebeid van EHBO, BHV en AED gebruik. Zowel extern op locaties door het hele land als incompany binnen je eigen organisatie of vereniging geven de deskundigen van safetyschool  duidelijke en praktische instructies waarmee je gelijk verder kan.

 

Safetyschool hanteert kleine groepen

Door kleine groepen is de interactie met de docent heel groot, leer je je medecursisten sneller kennen en hoef je niet alleen maar te wachten op elkaar. Je bent lekker bezig, actief en vooral praktisch oefenen.

Door de kleine groepen kan de cursus worden verkort, waarbij de kwaliteit wordt behouden.

 

ONZE EHBO CURSUS

Met een minimale investering een deskundige EHBO’er worden!

De theorie neem je online door in onze eigen online video leeromgeving. Het praktijk gedeelte van de onze cursussen wordt gegeven in kleine groepen en wordt daarom heel goed ontvangen. Dat blijkt ook uit de laatste feedback van onze EHBO cursisten. Onze kleine groepen zijn de nummer één reden om iedere keer opnieuw de herhalingscursus bij ons te volgen. Direct een EHBO cursus inboeken? Bel: 088 112 54 54.

Goede interactie

Je gaat actief de handelingen uitvoeren tijdens dit praktijk gedeelte. Je gaat aan de slag! Van stabiele zijligging tot het bedienen van de AED, het komt allemaal voorbij. Leren door te doen. Daar staan wij voor. Door de kleine groepen is de interactie met de docent heel groot, en hoef je niet te wachten op elkaar. Je bent lekker bezig, actief en vooral praktisch aan het oefenen.

Verkorting cursustijd

Omdat je thuis in je eigen tempo de theorie tot je hebt genomen en de groepen klein zijn kan de cursus in zo’n korte periode. Hierdoor kan de kwaliteit worden behouden. Een ideale combinatie. Je bespaart zo veel tijd en kosten. Onze EHBO locaties: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Leeuwarden, Ede, Meppel en Zwolle.

 

ONZE BHV CURSUS

Veel persoonlijke aandacht in een perfecte ambiance!

Onze cursussen met kleine groepen worden heel goed ontvangen. Dat blijkt ook uit de laatste feedback van onze EHBO cursisten. Onze kleine groepen zijn de nummer één reden om iedere keer opnieuw de herhalingscursus bij ons te volgen. Je direct aanmelden voor een BHV cursus? Bel: 088 112 54 54.

Goede interactie

Door kleine groepen is de interactie met de docent heel groot, leer je je medecursisten sneller kennen en hoef je niet alleen maar te wachten op elkaar. Je bent lekker bezig, actief en vooral praktisch oefenen.

Verkorting cursustijd

Door de kleine groepen kan de cursus worden verkort, waarbij de kwaliteit wordt behouden. Een ideale combinatie dat veel tijd en kosten bespaart. Onze BHV locaties: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Leeuwarden, Ede, Meppel en Zwolle.