Stotijn Notariaat & Mediation is sinds februari 2019 bordsponsor van MSC-Amslod. De samenwerking tussen MSC-Amslod en Stotijn Notariaat & Mediation is op 19 februari jl. door Johan Stotijn en Chiel Tamsma (lid commerciele commissie MSC) middels een handdruk en een bos bloemen bezegeld.

Naast bordsponsor sponsort Stotijn Notariaat & Mediation ook de leden van MSC-Amslod. De leden van MSC-Amslod krijgen 5% korting op de notaristarieven en er gaat 5% naar de club! Een win-win dus! Vergeet niet je ledenpas mee te nemen bij een afspraak met Stotijn Notariaat & Mediation. Voor meer informatie zie: https://www.stotijnnotariaat.nl/mscmeppel.

 

Stotijn Notariaat & Mediation, Uw Notaris in Drenthe

U gaat naar een notaris wanneer er belangrijke beslissingen in uw leven moeten worden vastgelegd. U heeft de notaris nodig zowel privé als zakelijk bepaalde afspraken/overeenkomsten schriftelijk vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een huis en uw hypotheek, trouwen, samenwonen, scheiden, het regelen van een nalatenschap of het starten of overnemen van een bedrijf. Deze aspecten zijn tezamen met onze laagdrempeligheid, betrokkenheid en gunstige tarieven de speerpunten van onze kantoorfilosofie. Stotijn Notariaat & Mediation denkt met u mee en attendeert u o.a. via de website op allerlei actuele en essentiële informatie die in notariële zin van belang is voor zowel privé- als zakelijke aangelegenheden. Onze kantoren in De Wijk en Ruinerwold zijn gemakkelijk bereikbaar voor publiek.

Niet voor niets hanteren wij als slogan: Stotijn Notariaat & Mediation, úw notaris in de regio. Waarvan akte!

Zie voor meer informatie https://www.stotijnnotariaat.nl/ of bel met 0522-440473.