Tiktak Koffie en Thee

Klaas Tiktak legde in 1870 de basis voor het Tiktak van nu. In 1887 bouwde hij achter zijn huis een kleine fabriek, waardoor hij in een klap de grootste koffiebrander van Groningen werd.
Vier generaties lang wordt het bedrijf binnen de familie voortgezet. In 1991 wordt Tiktak een dochteronderneming van het Italiaanse Segafredo/Zanetti. Karel Tiktak blijft aan als directeur. In 1996, als Tiktak inmiddels het predicaat ‘koninklijk’ heeft, gaat hij met pensioen, waarmee een einde komt aan de Tiktak-generaties binnen het bedrijf. In 2002 fuseren Tiktak en Segafredo/Zanetti.

Tegenwoord is Tiktak een nationaal koffie en thee merk dat nog steeds zijn Groningse trots draagt. Met een breed dan wel diep assortiment aan koffie en thee producten is Tiktak al decennia lang actief op de Nederlandse koffie- en theemarkt.

Ook bij MSC schenken we Tiktak koffie. U geniet namelijk van de Superieur Tiktak koffie melange. Een extra krachtige roodmerk melange van een constante smaak en hoge kwaliteit. Het pure, pittige smaakkarakter en het volle aroma ontstaan door het dieper branden van deze speciale melange van Robusta en Arabica koffiebonen.

Dit maakt dat kopje koffie op de zaterdag- en zondagochtend voor de wedstrijd, langs de lijn of na de wedstrijd nog kenmerkender!