UNIE-POOL , trouwe sponsor van MSC

Unie-Pool Personeel BV is een uitzendorganisatie die al ruim 15 jaar actief is op de arbeidsmarkt. De in Staphorst gevestigde uitzendorganisatie verzorgt de werving en selectie van personeel voor diverse mooie opdrachtgevers. Allemaal werkgevers met werkaanbod in onder meer de productie en logistieke sector. Het Unie-Poolteam bestaat uit Slawomir, Linda, Richard, Kirsten, Iwona, Marion, Esther en Wilco. Allemaal experts in de uitzendbranche en gezamenlijk goed voor meer dan 100 jaar werkervaring in deze branche.

De organisatie is zeer flexibel en helemaal ingericht om overal te kunnen werken. Het bedrijf hanteert geen kantoortijden, maar is 24/7 bereikbaar. Het heeft een platte, resultaatgerichte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en dat maakt dat ze te allen tijde snel kunnen schakelen en kunnen inspelen op de personele problematiek bij de relaties. Volgens Wilco Knol is het de kennis en kunde die de werknemers paraat hebben, dat maakt dat ze doen waar ze goed in zijn en dat is om de klant te ontlasten. Dat tegen een zeer scherpe kostprijs. Het personele vraagstuk oplossen is de uitdaging en heeft onze volledige aandacht. Klanten van Unie-Pool Personeel BV zijn ervan verzekerd dat goed werkgeverschap gegarandeerd is. Hierbij hanteren en voldoen ze te allen tijde aan de maatstaven van de Nederlandse wet- en regelgeving.

Zo’n negentig procent van de flexkrachten van Unie-Pool Personeel BV zijn arbeidsmigranten uit Polen, Letland, Litouwen en Roemenië. De Pools en Lets sprekende jobcoaches zijn de verbindende, begeleidende en oplossende schakel tussen opdrachtgever en uitzendkracht. Door goed recruitment, selectie op harde en zachte criteria en het geven van goede en juiste voorlichting, streeft Uniepool naar een langere verblijfsduur bij de relaties en tevreden medewerkers.

De dienstverlening bestaat namelijk uit zoveel meer, dan alleen Uitzenden, Detacheren, Payrollen of Werven en Selecteren. Het welzijn, de begeleiding en het wegwijs maken van de buitenlandse werknemers in Nederland is net zo belangrijk! Lekker werken, is lekker leven.

Nieuwsgierig geworden naar Unie-Pool Personeel BV? Kom met ons in contact. We horen graag waar uw personele uitdaging ligt. Bel 0522 – 445572 / 06 – 27484082 of  mail naar marion@uniepool.com.