Het verhaal van Attractie Verhuur Meppel begon dertien jaar geleden, toen eigenaar Sander Reinink startte met het huren van een kleine ruimte voor de opslag van zijn spelletjes. In de loop der jaren heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt en is AVM uitgegroeid tot een volwaardig attractieverhuurbedrijf. Klanten benoemen vooral de constante kwaliteit die AVM levert en ook het persoonlijke contact. Twee factoren die zeker bijgedragen hebben aan de groei van AVM.

img-20130608-wa0001Door de concurrentie in de attractieverhuurmarkt in de provincies Drenthe, Friesland en Overijssel,  heeft Attractie Verhuur Meppel zich gespecialiseerd in het verzorgen van begin tot eind. Of dit nu een springkussen, een complete zeskamp of bedrijfsfeest is, wij verzorgen het van begin tot eind. Door onze kennis van de markt, verzorgen wij voor iedere vereniging of bedrijf een passende attractie of compleet feest.

Attractie Verhuur Meppel verhuurt ook een groot aantal oud-Hollandse spellen. Van sjoelbak tot toltafel, van spiraal tot een levensgroot 4 op een rij-spel. U vindt het bij ons en nog aantrekkelijk geprijsd ook!

Mocht u een eens kijkje willen nemen in ons assortiment, ga dan naar onze site www.attractievehuurmeppel.nl of vraag bij onze folder aan via info@attractieverhuurmeppel.nl.

 

Attractie Verhuur Meppel

Eekhorstweg   19b

7942 JC Meppel

0522-241578

06-12084000

www.attractieverhuurmeppel.nl

info@attractieverhuurmeppel.nl