Zo kun je bijvoorbeeld als voetbalteam in de winterstop een teamactiviteit plannen en in vullen door een zaalvoetbaltoernooi te spelen en dit te combineren met krachttraining in de sportschool van Ankie.

Voor elke club of vereniging is er iets te organiseren. Zo is er de mogelijkheid om te squashen, een les spinning in combinatie met cardiotraining of met een groep een klimcursus volgen aan onze klimwand in de Topsporthal. Na afloop van de activiteit(en) wordt iedereen voorzien van een drankje aan de bar. Duur van het programma is afhankelijk van de grootte van de groep plus de gekozen onderdelen. Tijdens de reservering wordt de duur van de activiteiten plus de definitieve kostprijs berekend.

Prijs

Bij aanvraag/reservering zal er een specifiek arrangement opgemaakt worden en voor dit arrangement zal een overeenkomst opgemaakt worden. Bij bijvoorbeeld keuze van één activiteit met één groep(max. 20 personen) bedraagt de prijs €100,-. Wat neerkomt op €5,- per persoon. Bij keuze van twee onderdelen met één groep(max. 20 personen) bedraagt de prijs €150,-. Wat neerkomt op €7,5,- per persoon. Zo zijn er verschillende combinaties mogelijk.

Bossaball

Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een groot Bossaball toernooi te spelen. Dit is een nieuwe sport waarbij voetbal en volleybal gecombineerd wordt. Kijk op http://www.bossaball.nl/ voor meer informatie. Deze activiteit is alleen op reservering mogelijk en bij groepen vanaf 50 personen.

Bekijk nu de mogelijkheden in de bijlage en neem contact met ons op.

Personally yours,

Ankie Smid

Ankie.nu sport | dans | welzijn

Ezingerweg 56-57

7943 AZ  Meppel

telefoon: 06-48758610

mail: info@ankie.nu

www.ankie.nu