De eerste helft had staphorst een optisch overwicht maar er waren kansen aan beide kanten een bal op de paal van Haitam aan de andere kant idem dito. Het leek erop dat de rustand 0-0 zou zijn maar in blessure tijd was het een zondagsschot dat zomaar in de bovenhoek verdween 1-0 voor Staphorst.MSC A1 was de eerste helft te gehaast in hun spel door te snel de spitsen te zoeken waardoor er te snel bal verlies was, dit moest anders de 2e helft, en we moesten wat compacter gaan spelen. Het pakte anders uit, al snel werd de 2-0 gescoord door Staphorst, na een aantal corners op rij was het raak van dichtbij en kon een speler van Staphorst scoren. Toch was Kor dichtbij de aansluitings treffer toen hij alleen op de keeper afging en te mooi wilde scoren en zijn goede lob van de doellijn werd gehaald. Aan de andere kant was het wel raak 3-0 Staphorst, Ramon kon 20 min voor tijd met een vrij trap van 25 meter nog de 3 – 1 scoren, een verdediger eraf een extra aanvaller erin, alles of niets ! het werd niets, doordat er blessures waren, Aana en Michael vielen uit, het laatste kwartier met 10 man MSC was moe gestreden, Staphorst kon daardoor vrij eenvoudig door de verdediging combineren en uitlopen naar een iets wat geflateerde 5 -1 overwinning. Al met al een verdiende overwinning voor Staphorst en saillant detaill was dat twee Staphorster treffers op naam kwamen van Frank Kuurman. Inderdaad de Frank die vorige jaar nog voor MSC speelde.
MSC moet de wonden van de blessures likken, en de neuzen weer de zelfde kant op zien te krijgen voor de ontmoeting met Dwingeloo van volgende week.
De ploeg heeft hard gewerkt vandaag, alleen staphorst was verder in hun spel, conclusie Staphorst kwam te vroeg voor MSC A1. MSC A1 vond het leuk dat er veel MSC ers aanwezig waren om de ploeg aan te moedigen !