MSC-Antaris heeft ook de tweede bekerwedstrijd niet in winst weten om te zetten. Op eigen veld werd gisteravond verloren van zaterdag eersteklasser Staphorst. Na negentig minuten stond er 0-1 op het scorebord. Staphorst was in de eerste helft de baas over een veel te mat MSC. Na rust waren de rollen omgedraaid. MSC draaide de duimschroeven aan en kreeg een aantal mooie kansen. Matthijs Kool en Marc van Eijk waren dichtbij een treffer, maar scoorden niet. Acht minuten voor tijd schakelde Staophorst razendsnel om na een corner van MSC. De ruimte werd gezocht en op het randje van buitenspel (het had er verdacht veel van weg) was het Jurrien de Witte die uiteindelijk het laatste zetje gaf.
De andere bekerwedstrijd in de poule, die tussen Germanicus en Rouveen, eindigde in 2-2. MSC speelt zondag in Coevorden tegen Germanicus de laatste bekerwedstrijd. Staphorst is al verzekerd van de eerste plaats.