Vorige week las u al dat Hans Webbink van Steeler Yachts MSC B1 van modieus paarse inloopshirts heeft voorzien. Tja en omdat Steeler Yachts een scherp oog voor creativiteit en kwaliteit heeft, is het natuurlijk alles behalve vreemd dat het deze week de beurt aan MSC E3 om ook een set prachtige  Steeler Yachts inloopshirts in ontvangst te nemen. Steeler Yachts koos dit keer voor smetteloos witte shirts.
Dit gebeurde vlak voor de oefenwedstrijd tegen Staphorst E2.  Geïnspireerd door deze mooie shirts gingen de mannen van Arjan Bosschaart en Michiel Gelmers er extra flink tegen aan. Een overtuigende 6-0 overwinning was het resultaat hiervan. Het wedstrijdverslag is elders op deze site te lezen.
Steeler Yachts en MSC E3 blijkt dus een prima combinatie te zijn. Samen zullen we ongetwijfeld nog veel prachtige resultaten behalen. Hans, mede namens de mannen: hartelijk dank voor de mooie shirts. Vol trots door zowel de link naar Steeler Yachts alsook door de verwijzing naar onze naamgenoten uit de NFL zullen wij de bijnaam “MSC Steelers” voeren.