MSC-Amslod is één van de deelnemers aan de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne die vrijdag 15 maart (morgen) start, kunnen leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar wordt er € 125.000,- verdeeld, dus doe mee en stem voor MSC!
Het doel van MSC:
Ook bij MSC zijn wij altijd op zoek naar middelen en mogelijkheden om de kosten te verlagen. En wanneer we dat kunnen doen en daarbij ook nog eens een bijdrage leveren aan een beter milieu, dan doen wij dat graag. 
Daarom wil MSC met het plaatsen van 110 zonnepanelen op het dak van ons clubhuis de energierekening structureel verlagen. Help ons mee en geef onze vereniging nieuwe energie door tijdens de Rabobank Clubkas Campagne op MSC te stemmen!
De stemperiode loopt van vrijdag 15 maart tot maandag 1 april 2019. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt op 17 april naar rato verdeeld.

Stemmen kan vanaf 15 maart door op deze link te klikken: https://www.mijnbankversterkt.nl/…/rabobank-…/nog-niet-open/

Stem op MSC en geef onze club nieuwe energie!

Namens het bestuur van de Meppeler Sport Club,

Arjan Jonkers,
voorzitter