Al binnen 10 sec was het raak voor MSC A1. De aftrap werd naar achter gespeeld en Mihran was er als de kippen bij om de bal tussen de laatste man en de keeper te onderscheppen en te scoren; een vliegende start dus.Olde veste was aangeslagen en MSC kreeg  nog een aantal 100 % kansen via Arjan , Timon en Mihran om verder uit te lopen maar het vizier stond duidelijk niet op scherp, en zo laat je tegenstander weer in de wedstrijd groeien, ook omdat MSC te onrustig was in balbezit en de 2e bal steeds niet had, daarintegen kreeg Olde veste ook niet echt uitgespeelde kansen en als er 1 was dan stond de betrouwbare doelman Ritzo op de goede plek.Vlak voor rust kwam MSC toch op een wel verdiende voorsprong na een goede aanval die afgerond werd door wederom Mihran met 2-0 de rust in. Het advies van de trainer was om scherp te blijven en de kansen te benutten om de wedstrijd op slot te gooien .(alleen de winst telt) De 2e helft het zelfde spel beeld een Olde veste dat optisch een overwicht had doordat MSC te onrustig was in zijn spel ,en de legio kansen die het kreeg niet benutte bleef Olde veste in de wedstrijd. Ook een aantal overtal situatie”s die de aanvallers van MSC kregen werden niet goed uitgespeeld, dan wordt het ook nog lastig als Olde veste een strafschop benut 15 min voor tijd en alles nog meer op de aanval gaan spelen zonder echt gevaarlijk te worden. 5 min voor tijd werd er eindelijk een overtal situatie goed uitgespeeld door de aanvallers van MSC en kon mihran zijn 3e doelpunt van vandaag binnen schieten 3-1 MSC. Vandaag een verdiende overwinning waarbij de ploeg geknokt heeft voor iedere meter.Het voetbal was wisselvallig en onrustig dat kan beter.Maar in deze fase van de competitie telt ieder punt en hoe die worden binnen gehaald maakt niet uit.Door de overwinning neemt MSC A1 afstand van de onderste 2 plaatsen en heeft aansluiting bij de midden groep en staat nu op een 8e plek. Volgende week thuis tegen Staphorst A1 die na een mindere start nu duidelijk in vorm is en 1 van de kampioenskandidaten is in de hoofdklasse. Aan MSC A1 om de goede serie te stoppen (aanvang 14.30)
Nog een compliment aan de wisselspelers die ook beseffen waar het in prestatie voetbal om draaid, zij zijn positief ingesteld en zijn een belangrijke factor in het groeiproces van MSC A1.