Velen hebben zich gemeld als lid van de Supportersvereniging, maar je kunt deze ‘leden’ beter contribuanten noemen. Met hun jaarlijkse, kleine bijdrage ondersteunen zij het werk van de Supportersvereniging. Vele kleintjes maken een grote en zo is het bestuur in staat steun te verlenen waar dat maar nodig is. Kampioensteams worden verrast met een bijdrage voor het feestje. Teams die deelnemen aan toernooien in binnen- en buitenland kunnen op een zakcentje van onze Supportersvereniging rekenen. Kortom, waar het maar nodig is en zoveel als mogelijk wordt financiële steun gegeven. Dat maakt het leven als MSCer zo leuk. Je bent lid van een hele grote familie en op die familie kun je rekenen.

Was u nog geen lid van die Supportersvereniging? Misschien is het dan nu hoog tijd om daar iets aan te doen door u aan te melden als lid. Dat kost u slechts 10 euro per jaar, want het moet laagdrempelig zijn en blijven.

Nogmaals: vele kleintjes maken een grote! Ook uw kleine bijdrage is zeer welkom en het is fijn dat u ‘er ook bij hoort!’

Dit verhaal staat al enige jaren op de site.

Sinds afgelopen jaar is er een en ander veranderd. Ab Schuphof is door zijn ziekte niet meer in staat alle vergaderingen en activiteiten te volgen.

Olga Hendriks heeft te kennen gegeven geen tijd meer te hebben als secretaresse op te treden van de supportersverenging. Jan Flokstra zal haar taken voorlopig overnemen.

Joke van de Berg heeft de penningen van de supportersvereniging meer dan 35 jaar beheerd. Zij geeft het stokje over aan Henk Rensen. Joke blijft gelukkig WEL lid van het bestuur van onze supporters- vereniging.

Wiel Westra is al sinds mensen heugenis onze voorzitter, maar Wiel heeft laten weten het wat kalmer aan te willen doen. DUS WE ZIJN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE VOORZITTER.

Op dit moment bestaat het bestuur uit de volgende personen.

Wiel WESTRA, Joke van de BERG, Bea MAAS, Henk RENSEN en Jan FLOKSTRA.

Dus wij zoeken een paar enthousiastelingen die ons bestuur willen versterken. Reactie,s naar Wiel of Jan Flokstra.