Voor wie het nog niet wist;het 2e team van onze dames doet goed mee in hun klasse. Na 7 wedstrijden werd alleen met miniem verschil verloren van BEW 1 en Uffelte 1. De overige 5 wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Daar door staat men op de 3e plaats met 15 uit 7.
Vooral de 5-0 op de dames van Olympia’28 uit Hasselt was een prachtige wedstrijd. Afgelopen weekend wonnen de dames 2 in en van Giethoorn.
Hieronder volgt het verslag van Natascha:

De wedstrijd begon goed voor de dames van MSC. Er werd goed overgetikt door iedereen. De dames van Giethoorn speelden allemaal erg verdedigend waardoor MSC veel op de helft van Giethoorn speelde. De dames van MSC speelde lekker aanvallend en kregen ook steeds meer kansen naarmate de eerste helft vorderde. Maar ondanks de vele kansen die de dames kregen met bv. het schot van Nienke die net over ging, de kans van Anna die net naast ging, de kans van Natascha waarbij ze de keeper bijna overliep en de flipperkast bal voor het doel van giethoorn wou de bal er maar niet in gaan.

In de tweede helft ging MSC gewoon door met aanvallen en het onderdruk zetten van giethoorn. En eindelijk na een kwartier in de 2de helft viel het eerste doelpunt door een schot van Marrit net iets buiten de 16. Na het eerste doelpunt kon MSC wat makkelijker voetballen en het duurde dus ook niet lang voordat het 2de doelpunt viel deze kwam wederom van de voeten van Marrit. De rest van de 2de helft bleef MSC aanvallen maar de score werd niet groter dan 0-2. Kortom het was een mooie wedstrijd van MSC dames 2 waarbij ze overtuigend wonnen.