Na de gezamenlijke warming up met de spelers van het eerste werd iedereen voorgesteld en mochten de jongens aan de hand van de spelers het veld op. Dit was bijzonder spannend want ook de camera van RTV Drenthe was weer aanwezig, zouden we op TV komen ? Daarna mochten de geluksvogels Jesper en Wout aftrappen (er werd keurig combinerend gescoord) waarna de wedstrijd prima begon daar MSC al binnen een paar minuten op voorsprong kwam.

In de pauze werd zoals gebruikelijk gestreden om de Penalty bokaal. Jesper en Julian waren de beste schutters en na de barrage plaatste Jesper zich als eerste voor de grote finale in mei 2016.

Vervolgens werd de 2e helft gespeeld, helaas voor MSC met een teleurstellend resultaat maar zoals vooraf afgesproken werd de tegenstander door de jongens van F2 keurig gefeliciteerd en de spelers van MSC enigszins getroost. Ook de scheidsrechters werden bedankt en tot groot plezier van de boys had de grensrechter voor iedereen zelfs nog een mooi vaantje !

Met de patat en ranja werd vervolgens deze middag afgesloten. Ondanks het verlies hadden de spelers, ouders en begeleiders toch een leuke middag gehad waarbij ze hebben kunnen zien hoe het er bij MSC 1 aan toe gaat. En nu de komende jaren keihard trainen om wellicht ook in de toekomst voor het eerste elftal uit te mogen komen !

Jesper en Wout kwamen bij de loting als Pupil van de Week uit de bus.

Invalid Displayed Gallery