F3.1De koppies waren tijdens de voorbespreking dan ook flink gespannen. F3 had al een mooie zaterdag achter de rug want Oosterstreek F1 werd met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd. F3 is ook een talentvolle groep en bestaat uit de volgende spelers :

9. Jayden Bierman

Na de gezamenlijke warming up met de spelers van het eerste en het maken van vele foto’s werd iedereen door de speaker voorgesteld en mochten de jongens aan de hand van de spelers het veld op. Daarna mochten de geluksvogels Daan en Julian aftrappen, helaas gleed Daan op het moment van schieten uit en ging de bal naast i.p.v. in het doel. Was dit een (slecht) voorteken voor de wedstrijd ?

In de pauze werd zoals gebruikelijk gestreden om de Penalty bokaal. Jayden Bierman was uiteindelijk de beste schutter en dus plaatste hij zich voor de grote finale in mei 2016. Vervolgens werd de 2e helft gespeeld, het begin van de 2e helft moesten de spelers de wedstrijd helaas voorbij laten gaan want de patat wachtte reeds. Binnen een mum van tijd waren de bakjes echter leeg en gingen de spelers weer naar buiten. Daar waren zij getuige van de gelijkmaker van de tegenstander waardoor MSC helaas toch weer 2 punten verspeelde.

Na de wedstrijd gingen de jongens nog eenmaal het veld op om de spelers (ook de tegenstanders) de hand te schudden. Ook de scheidsrechters werden weer bedankt en dit werd door de heren zeer gewaardeerd en leuk gevonden.

Ondanks het gelijkspel hadden de spelers, ouders en begeleiders toch een leuke middag gehad waarbij ze hebben kunnen zien hoe het er bij MSC 1 aan toe gaat. En nu de komende jaren keihard trainen om wellicht ook in de toekomst voor het eerste elftal uit te mogen komen !

Daan en Julian kwamen bij de loting als Pupil van de Week uit de bus. Zij mochten de bekende vragenlijsten invullen en deden dat als volgt :